Dietary flavonoid intake and esophageal cancer risk in the european prospective investigation into cancer and nutrition cohort

  1. Vermeulen, E.
  2. Zamora-Ros, R.
  3. Duell, E.J.
  4. Luján-Barroso, L.
  5. Boeing, H.
  6. Aleksandrova, K.
  7. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  8. Scalbert, A.
  9. Romieu, I.
  10. Fedirko, V.
  11. Touillaud, M.
  12. Fagherazzi, G.
  13. Perquier, F.
  14. Molina-Montes, E.
  15. Chirlaque, M.-D.
  16. Vicente Argüelles, M.
  17. Amiano, P.
  18. Barricarte, A.
  19. Pala, V.
  20. Mattiello, A.
  21. Saieva, C.
  22. Tumino, R.
  23. Ricceri, F.
  24. Trichopoulou, A.
  25. Vasilopoulou, E.
  26. Ziara, G.
  27. Crowe, F.L.
  28. Khaw, K.-T.
  29. Wareham, N.J.
  30. Lukanova, A.
  31. Grote, V.A.
  32. Tjønneland, A.
  33. Halkjær, J.
  34. Bredsdorff, L.
  35. Overvad, K.
  36. Siersema, P.D.
  37. Peeters, P.H.M.
  38. May, A.M.
  39. Weiderpass, E.
  40. Skeie, G.
  41. Hjartåker, A.
  42. Landberg, R.
  43. Johansson, I.
  44. Sonestedt, E.
  45. Ericson, U.
  46. Riboli, E.
  47. González, C.A.
  48. Mostrar todos os autores +
Revista:
American Journal of Epidemiology

ISSN: 0002-9262 1476-6256

Ano de publicación: 2013

Volume: 178

Número: 4

Páxinas: 570-581

Tipo: Artigo

DOI: 10.1093/AJE/KWT026 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor