Fruit and vegetable consumption and pancreatic cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Vrieling, A.
  2. Verhage, B.A.J.
  3. Van Duijnhoven, F.J.B.
  4. Jenab, M.
  5. Overvad, K.
  6. Tjønneland, A.
  7. Olsen, A.
  8. Clavel-Chapelon, F.
  9. Boutron-Ruault, M.-C.
  10. Kaaks, R.
  11. Rohrmann, S.
  12. Boeing, H.
  13. Nöthlings, U.
  14. Trichopoulou, A.
  15. John, T.
  16. Dimosthenes, Z.
  17. Palli, D.
  18. Sieri, S.
  19. Mattiello, A.
  20. Tumino, R.
  21. Vineis, P.
  22. Van Gils, C.H.
  23. Peeters, P.H.M.
  24. Engeset, D.
  25. Lund, E.
  26. Suárez, L.R.
  27. Jakszyn, P.
  28. Larrañaga, N.
  29. Sánchez, M.-J.
  30. Chirlaque, M.-D.
  31. Ardanaz, E.
  32. Manjer, J.
  33. Lindkvist, B.
  34. Hallmans, G.
  35. Ye, W.
  36. Bingham, S.
  37. Khaw, K.-T.
  38. Roddam, A.
  39. Key, T.
  40. Boffetta, P.
  41. Duell, E.J.
  42. Michaud, D.S.
  43. Riboli, E.
  44. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  45. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 0020-7136 1097-0215

Año de publicación: 2009

Volumen: 124

Número: 8

Páginas: 1926-1934

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.24134 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor