Plasma and dietary carotenoid, retinol and tocopherol levels and the risk of gastric adenocarcinomas in the European prospective investigation into cancer and nutrition

  1. Jenab, M.
  2. Riboli, E.
  3. Ferrari, P.
  4. Friesen, M.
  5. Sabate, J.
  6. Norat, T.
  7. Slimani, N.
  8. Tjønneland, A.
  9. Olsen, A.
  10. Overvad, K.
  11. Boutron-Ruault, M.-C.
  12. Clavel-Chapelon, F.
  13. Boeing, H.
  14. Schulz, M.
  15. Linseisen, J.
  16. Nagel, G.
  17. Trichopoulou, A.
  18. Naska, A.
  19. Oikonomou, E.
  20. Berrino, F.
  21. Panico, S.
  22. Palli, D.
  23. Sacerdote, C.
  24. Tumino, R.
  25. Peeters, P.H.
  26. Numans, M.E.
  27. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  28. Büchner, F.L.
  29. Lund, E.
  30. Pera, G.
  31. Chirlaque, M.D.
  32. Sánchez, M.-J.
  33. Arriola, L.
  34. Barricarte, A.
  35. Quirós, J.R.
  36. Johansson, I.
  37. Johansson, A.
  38. Berglund, G.
  39. Bingham, S.
  40. Khaw, K.-T.
  41. Allen, N.
  42. Key, T.
  43. Carneiro, F.
  44. Save, V.
  45. Del Giudice, G.
  46. Plebani, M.
  47. Kaaks, R.
  48. Gonzalez, C.A.
  49. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
British Journal of Cancer

ISSN: 0007-0920 1532-1827

Año de publicación: 2006

Volumen: 95

Número: 3

Páginas: 406-415

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/SJ.BJC.6603266 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor