The amount and type of dairy product intake and incident type 2 diabetes: Results from the EPIC-InterAct Study

  1. Sluijs, I.
  2. Forouhi, N.G.
  3. Beulens, J.W.J.
  4. Van Der Schouw, Y.T.
  5. Agnoli, C.
  6. Arriola, L.
  7. Balkau, B.
  8. Barricarte, A.
  9. Boeing, H.
  10. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  11. Clavel-Chapelon, F.
  12. Crowe, F.L.
  13. De Lauzon-Guillain, B.
  14. Drogan, D.
  15. Franks, P.W.
  16. Gavrila, D.
  17. Gonzalez, C.
  18. Halkjær, J.
  19. Kaaks, R.
  20. Moskal, A.
  21. Nilsson, P.
  22. Overvad, K.
  23. Palli, D.
  24. Panico, S.
  25. Quirós, J.R.
  26. Ricceri, F.
  27. Rinaldi, S.
  28. Rolandsson, O.
  29. Sacerdote, C.
  30. Sánchez, M.-J.
  31. Slimani, N.
  32. Spijkerman, A.M.W.
  33. Teucher, B.
  34. Tjonneland, A.
  35. Tormo, M.-J.
  36. Tumino, R.
  37. Van Der A, D.L.
  38. Sharp, S.J.
  39. Langenberg, C.
  40. Feskens, E.J.M.
  41. Riboli, E.
  42. Wareham, N.J.
  43. Mostrar todos os autores +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165 1938-3207

Ano de publicación: 2012

Volume: 96

Número: 2

Páxinas: 382-390

Tipo: Artigo

DOI: 10.3945/AJCN.111.021907 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor