Animal foods, protein, calcium and prostate cancer risk: The European prospective investigation into cancer and nutrition

  1. Allen, N.E.
  2. Key, T.J.
  3. Appleby, P.N.
  4. Travis, R.C.
  5. Roddam, A.W.
  6. Tjønneland, A.
  7. Johnsen, N.F.
  8. Overvad, K.
  9. Linseisen, J.
  10. Rohrmann, S.
  11. Boeing, H.
  12. Pischon, T.
  13. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  14. Kiemeney, L.
  15. Tagliabue, G.
  16. Palli, D.
  17. Vineis, P.
  18. Tumino, R.
  19. Trichopoulou, A.
  20. Kassapa, C.
  21. Trichopoulos, D.
  22. Ardanaz, E.
  23. Larrãaga, N.
  24. Tormo, M.-J.
  25. González, C.A.
  26. Quirós, J.R.
  27. Sánchez, M.-J.
  28. Bingham, S.
  29. Khaw, K.-T.
  30. Manjer, J.
  31. Berglund, G.
  32. Stattin, P.
  33. Hallmans, G.
  34. Slimani, N.
  35. Ferrari, P.
  36. Rinaldi, S.
  37. Riboli, E.
  38. Mostrar todos os autores +
Revista:
British Journal of Cancer

ISSN: 0007-0920 1532-1827

Ano de publicación: 2008

Volume: 98

Número: 9

Páxinas: 1574-1581

Tipo: Artigo

DOI: 10.1038/SJ.BJC.6604331 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor