Extraction and Characterization of β-Viginin Protein Hydrolysates from Cowpea Flour as a New Manufacturing Active Ingredient

  1. Almeida, T.S.
  2. da Cruz Souza, C.A.
  3. de Cerqueira e Silva, M.B.
  4. Batista, F.P.R.
  5. Ferreira, E.S.
  6. Santos, A.L.S.
  7. Silva, L.N.
  8. Melo, C.R.
  9. Bani, C.
  10. Bianconi, M.L.
  11. Cardoso, J.C.
  12. de Albuquerque-Júnior, R.L.C.
  13. de Melo Barbosa, R.
  14. Pereira, M.M.
  15. Souto, E.B.
  16. Soares, C.M.F.
  17. Severino, P.
Revista:
Technologies

ISSN: 2227-7080

Año de publicación: 2022

Volumen: 10

Número: 4

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/TECHNOLOGIES10040089 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor