Meat and fish consumption and the risk of renal cell carcinoma in the European prospective investigation into cancer and nutrition

  1. Rohrmann, S.
  2. Linseisen, J.
  3. Overvad, K.
  4. Würtz, A.M.L.
  5. Roswall, N.
  6. Tjonneland, A.
  7. Boutron-Ruault, M.-C.
  8. Racine, A.
  9. Bastide, N.
  10. Palli, D.
  11. Agnoli, C.
  12. Panico, S.
  13. Tumino, R.
  14. Sacerdote, C.
  15. Weikert, S.
  16. Steffen, A.
  17. Kühn, T.
  18. Li, K.
  19. Khaw, K.-T.
  20. Wareham, N.J.
  21. Bradbury, K.E.
  22. Peppa, E.
  23. Trichopoulou, A.
  24. Trichopoulos, D.
  25. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  26. Peeters, P.H.M.
  27. Hjartåker, A.
  28. Skeie, G.
  29. Weiderpass, E.
  30. Jakszyn, P.
  31. Dorronsoro, M.
  32. Barricarte, A.
  33. De Pablos, C.S.
  34. Molina-Montes, E.
  35. De La Torre, R.A.
  36. Ericson, U.
  37. Sonestedt, E.
  38. Johansson, M.
  39. Ljungberg, B.
  40. Freisling, H.
  41. Romieu, I.
  42. Cross, A.J.
  43. Vergnaud, A.-C.
  44. Riboli, E.
  45. Boeing, H.
  46. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2015

Volumen: 136

Número: 5

Páginas: E423-E431

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.29236 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor