Comparison between a gluten-free diet versus a hypocaloric diet among patiens with fibromyalgia experiencing gluten sensitivity symptomspreliminary results of a pilot, open-label, randomized clinical trial

  1. Slim, M.
  2. Molina-Barea, R.
  3. García-Leiva, J. M.
  4. Rodríguez-López, C. M.
  5. Morillas-Arqués, P.
  6. Rico-Villademoros, F.
  7. Pita-Calandre, E.
Liburua:
Enfermedades neurodegenerativas, psiquiátricas y dolor: aspectos moleculares, genéticos y clínicos
  1. Montes Ramírez, Mª Inmaculada Rosa (ed. lit.)
  2. García Leiva, Juan Miguel (ed. lit.)
  3. Durán Ogalla, Raquel (ed. lit.)

Argitaletxea: Editorial Universidad de Granada ; Universidad de Granada

ISBN: 978-84-338-5897-9

Argitalpen urtea: 2015

Orrialdeak: 95-110

Biltzarra: Encuentros en Neurociencias (5. 2014. Granada)

Mota: Biltzar ekarpena