ELENA MARÍA
PLANELLS DEL POZO
CATEDRÁTICA DE UNIVERSIDAD
Hospital Universitario Virgen de las Nieves
Granada, EspañaPublications in collaboration with researchers from Hospital Universitario Virgen de las Nieves (20)
2023
-
Response to Intravenous N-Acetylcysteine Supplementation in Critically Ill Patients with COVID-19
Nutrients, Vol. 15, Núm. 9
2022
2021
-
Bad prognosis in critical ill patients with covid‐19 during short‐term icu stay regarding vitamin d levels
Nutrients, Vol. 13, Núm. 6
2019
-
Pyroglutamic acidosis by glutathione regeneration blockage in critical patients with septic shock
Critical Care, Vol. 23, Núm. 1
2018
-
Changes in zinc status and zinc transporters expression in whole blood of patients with Systemic Inflammatory Response Syndrome (SIRS)
Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, Vol. 49, pp. 202-209
2017
-
Age-related loss in bone mineral density of rats fed lifelong on a fish oil-based diet is avoided by coenzyme Q10 addition
Nutrients, Vol. 9, Núm. 2
-
Loss of bone mineral density associated with age in male rats fed on sunflower oil is avoided by virgin olive oil intake or coenzyme Q supplementation
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 18, Núm. 7
2016
-
Prognostic value of severity by various visceral proteins in critically ill patients with SIRS during 7 days of stay
Nutricion Hospitalaria, Vol. 33, Núm. 6, pp. 1276-1282
2013
-
Implementación de un programa de educación nutricional en un equipo de balonmano; consecuencias en estado nutricional
Nutricion Hospitalaria, Vol. 28, Núm. 4, pp. 1065-1076
2012
-
Deficiencia de selenio en una población adulta sana Española
Nutricion Hospitalaria, Vol. 27, Núm. 2, pp. 524-528
-
Estudio comparativo del estatus clínico-nutricional en mujeres obesas posmenopáusicas incluídas en un programa de pérdida de peso basado en platos preparados
Nutricion Hospitalaria, Vol. 27, Núm. 2, pp. 606-611
-
Nosotros y el cinc
Nutricion Hospitalaria, Vol. 27, Núm. 3, pp. 691-700
2010
-
Influence of low-protein dietetic foods consumption on quality of life and levels of B vitamins and homocysteine in patients with chronic renal failure
Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 2, pp. 238-244
2008
-
Efectos de la suplementación con glutamina sobre el sistema antioxidante y la peroxidación lipídica en pacientes críticos con nutrición parenteral
Nutricion Hospitalaria, Vol. 23, Núm. 4, pp. 332-339
-
High prevalence of hyperhomocysteinemia in critically ill patients: Vascular damage and adequate vitamin intake
e-SPEN, Vol. 3, Núm. 5
2007
-
Vitaminas B y homocisteína en la insuficiencia renal crónica
Nutricion Hospitalaria, Vol. 22, Núm. 6, pp. 661-671
2006
2005
-
Valoración de la ingesta de nutrientes y energía en paciente crítico bajo terapia nutricional enteral
Nutricion Hospitalaria, Vol. 20, Núm. 2, pp. 110-114
1995
-
Changes in tissue calcium and phosphorus content and plasma concentrations of parathyroid hormone and calcitonin after long-term magnesium deficiency in rats
Journal of the American College of Nutrition, Vol. 14, Núm. 3, pp. 292-298
1993
-
Changes in calcium and phosphorus absorption and retention during long-term magnesium deficiency in rats
Nutrition Research, Vol. 13, Núm. 6, pp. 691-699