Publicaciones en las que colabora con SALVADOR MORAL CUADRA (11)

2023

  1. Flamenco experience in Córdoba, Spain: estimating tourist profiles by multilayer perceptron's artificial neural networks

    Journal of Cultural Heritage Management and Sustainable Development, Vol. 13, Núm. 4, pp. 609-624

2022

  1. Creando experiencias sostenibles en turismo gastronómico

    Diseñando experiencias sostenibles en turismo (Tirant Humanidades), pp. 115-123

  2. Discovering gastronomic tourists’ profiles through artificial neural networks: analysis, opinions and attitudes

    Tourism Recreation Research, Vol. 47, Núm. 3, pp. 347-358

  3. La fiesta de los patios de Córdoba.: Un patrimonio cultural inmaterial en postpandemia

    El turismo en Córdoba: visiones, retos y perspectivas en el escenario post-covid (Thomson Reuters-Civitas), pp. 233-250

  4. Perceived value, satisfaction and loyalty in a World Heritage Site Alhambra and Generalife (Granada, Spain)

    International Journal of Tourism Cities, Vol. 8, Núm. 4, pp. 949-964

2021

  1. Gastronomic experiences as a key element in the development of a tourist destination

    International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 25

  2. Peer-to-Peer Tourism: Tourists’ Profile Estimation through Artificial Neural Networks

    Journal of Theoretical and Applied Electronic Commerce Research, Vol. 16, Núm. 4, pp. 1120-1135

  3. Plataformas web de turismo colaborativo: un estudio comparativo

    Turismo: nuevas tendencias y desafíos ante un escenario post-covid

  4. República dominicana como destino fronterizo: el caso del mercado binacional de Dajabón-Juana Méndez

    Turismo: nuevas tendencias y desafíos ante un escenario post-covid

  5. Turismo: nuevas tendencias y desafíos ante un escenario post-covid

    Dykinson