Artículos (12) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1998

  1. Application of an encapsulated filamentous fungus in solubilization of inorganic phosphate

    Journal of Biotechnology, Vol. 63, Núm. 1, pp. 67-72

  2. Color Quality in Paprika Oleoresins

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 12, pp. 5124-5127

  3. El método de las palabras asociadas I: la estructura de las redes científicas

    Boletín de la Asociación Andaluza de Bibliotecarios, Año 13, Núm. 53, pp. 43-60

  4. Fertilizing effect of microbially treated olive mill wastewater on Trifolium plants

    Bioresource Technology, Vol. 66, Núm. 2, pp. 133-137

  5. Influence of enzymes, pH and temperature on the kinetics of whey protein hydrolysis

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 4, Núm. 2, pp. 79-84

  6. Kinetics of fructose-glucose isomerization with sweetzyme type A

    Canadian Journal of Chemical Engineering, Vol. 76, Núm. 4, pp. 778-783

  7. Modelizacion del transporte de acuiferos y contaminantes en el Suelo (I) Generalidades sobre suelos, contaminantes y tecnologias

    Ingenieria Quimica, Vol. 30, Núm. 345, pp. 163-172

  8. Partition coefficients of α-amylase in aqueous two-phase systems PEG + MgSO4 · 7H2O + H2O at 298 K

    Biochimica et Biophysica Acta - General Subjects, Vol. 1379, Núm. 2, pp. 191-197

  9. Surface tension of aqueous solutions of sodium dodecyl sulfate from 20 °C to 50 °C and pH between 4 and 12

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 43, Núm. 5, pp. 717-718

  10. The effect of pH modifier on the flotation of celestite with sodium oleate and sodium metasilicate

    Minerals Engineering, Vol. 11, Núm. 10, pp. 989-992

  11. The production of xylitol from D-xylose by fermentation with Hansenula polymorpha

    Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 50, Núm. 5, pp. 608-611

  12. Uso de dodecil sulfonato sódico y silicato sódico en la flotación de celestina y calcita

    Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 55, Núm. 475, pp. 197-201