Publicaciones (16) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1999

  1. Absorción de gases en disoluciones de reguladores del pH - Modelo de cálculo y aplicación a la absorción de so 2

    Ingenieria Quimica, Vol. 31, Núm. 358, pp. 189-212

  2. Absorción de gases en disoluciones de reguladores del pH: Modelo de cálculo y aplicación a la absorción de SO2

    Ingeniería química, Núm. 358, pp. 189-194

  3. Comparative study of the fermentation of D-glucose/D-xylose mixtures with Pachysolen tannophilus and Candida shehatae

    Bioprocess Engineering, Vol. 21, Núm. 6, pp. 525-532

  4. Efecto de la temperatura en la flotación de minerales (II) : Sistema calcita-oleato sódico-silicato sódico

    Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 56, Núm. 481, pp. 195-198

  5. Efecto de la temperatura en la flotación de minerales. (I), Sistema celestina-oleato sódico-silicato sódico

    Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 56, Núm. 479, pp. 34-38

  6. Effect of encapsulated cells of Enterobacter sp on plant growth and phosphate uptake

    Bioresource Technology, Vol. 67, Núm. 3, pp. 229-232

  7. El método de las palabras asociadas (II): los ciclos de vida de los temas de investigación

    Boletín de la Asociación Andaluza de Bibliotecarios, Año 14, Núm. 54, pp. 59-72

  8. Fatty Acid Composition of Two New Pepper Varieties (Capsicum annuum L. cv. Jaranda and Jariza). Effect of Drying Process and Nutritional Aspects

    JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 76, Núm. 2, pp. 205-208

  9. Fundamentos de la ingeniería química

    Granada : V. Bravo, 1999

  10. Increases in growth and nutrient uptake of alfalfa grown in soil amended with microbially-treated sugar beet waste

    Applied Soil Ecology, Vol. 11, Núm. 1, pp. 9-15

  11. Participation of pepper seed in the stability of paprika carotenoids

    JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 76, Núm. 12, pp. 1449-1454

  12. Photoautotrophic consumption of phosphorus by Scenedesmus obliquus in a continuous culture. Influence of light intensity

    Process Biochemistry, Vol. 34, Núm. 8, pp. 811-818

  13. Prediction of decoloration in paprika oleoresins. Application to studies of stability in thermodynamically compensated systems

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 3, pp. 945-951

  14. Structure and dynamics of scientific networks. Part I: Fundamentals of the quantitative model of translation

    Scientometrics, Vol. 44, Núm. 2, pp. 217-234

  15. Structure and dynamics of scientific networks. part II: The new Zipf's law, the clusters of co-citations and the model of the descriptor presence

    Scientometrics, Vol. 44, Núm. 2, pp. 235-265

  16. Surface tension of aqueous solutions of sodium 1-dodecanesulfonate from 20 °C to 50 °C and pH between 4 and 12

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 44, Núm. 1, pp. 142-143