Departamento
INGENIERÍA QUÍMICA
Publicaciones (30) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2007
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A cyclic batch membrane reactor for the hydrolysis of whey protein
Journal of Food Engineering, Vol. 78, Núm. 1, pp. 257-265
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An improved technique for preparation of gel-entrapped fungal spores
Minerva Biotecnologica, Vol. 19, Núm. 2, pp. 51-55
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Aportación 17: La autoevaluación y la evaluación por los compañeros
Evaluación de los procesos de enseñanza - aprendizaje en la universidad y su adaptación al Espacio Europeo de Educación Superior (Granada : Universidad de Granada, 2007), pp. 457-468
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Aportación 1: Propuesta de evaluación entre compañeros en asignaturas de ingeniero químico: Aplicación a problemas numéricos y prácticas de laboratorio
Evaluación de los procesos de enseñanza - aprendizaje en la universidad y su adaptación al Espacio Europeo de Educación Superior (Granada : Universidad de Granada, 2007), pp. 139-146
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Aportación 21: Implementación y mejora de un sistema de evaluación continua de acuerdo con las directrices del EEES
Evaluación de los procesos de enseñanza - aprendizaje en la universidad y su adaptación al Espacio Europeo de Educación Superior (Granada : Universidad de Granada, 2007), pp. 537-543
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Applications of ceramic membranes in the food industry
Ceramic Materials Research Trends (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 159-180
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Carotenylflavonoids, a novel group of potent, dual-functional antioxidants
Arkivoc, Vol. 2007, Núm. 8, pp. 279-295
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Changes in composition of the lipid matrix produce a differential incorporation of carotenoids in micelles. Interaction effect of cholesterol and oil
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 8, Núm. 3, pp. 379-384
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Characterization of vine shoots, cotton stalks, Leucaena leucocephala and Chamaecytisus proliferus, and of their ethyleneglycol pulps
Bioresource Technology, Vol. 98, Núm. 18, pp. 3487-3490
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Comportamiento reológico de disoluciones acuosas de alquilpoliglucósidos comerciales
Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 64, Núm. 532, pp. 709-717
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Dynamics of the ceramic ultrafiltration of model proteins with different isoelectric point: Comparison of β-lactoglobulin and lysozyme
Separation and Purification Technology, Vol. 57, Núm. 2, pp. 314-320
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Effect of pH on the fractionation of whey proteins with a ceramic ultrafiltration membrane
Journal of Membrane Science, Vol. 288, Núm. 1-2, pp. 28-35
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Estimation of the distribution of droplet size, interfacial area and volume in emulsions
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, Vol. 295, Núm. 1-3, pp. 91-98
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Ethanolic fermentation of phosphoric acid hydrolysates from olive tree pruning
Industrial Crops and Products, Vol. 25, Núm. 2, pp. 160-168
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Fermentation of olive tree pruning acid-hydrolysates by Pachysolen tannophilus
Biochemical Engineering Journal, Vol. 36, Núm. 2, pp. 108-115
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Fermentation of sugar beet waste by Aspergillus niger facilitates growth and P uptake of external mycelium of mixed populations of arbuscular mycorrhizal fungi
Soil Biology and Biochemistry, Vol. 39, Núm. 2, pp. 485-492
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Hard-surface cleaning using lipases: Enzyme-surfactant interactions and washing tests
Journal of Surfactants and Detergents, Vol. 10, Núm. 1, pp. 61-70
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Indole-3-acetic acid production by gel-entrapped bacillus thuringiensis in the presence of rock phosphate ore
Chemical Engineering Communications, Vol. 194, Núm. 4, pp. 441-445
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Influence of pH and salt concentration on the cross-flow microfiltration of BSA through a ceramic membrane
Biochemical Engineering Journal, Vol. 33, Núm. 2, pp. 110-115
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Modeling ethylene glycol pulping of vine shoots
Wood and Fiber Science, Vol. 39, Núm. 3, pp. 366-376