DEPARTAMENTO
INGENIERÍA QUÍMICA
Artículos (15) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1999
-
Absorción de gases en disoluciones de reguladores del pH - Modelo de cálculo y aplicación a la absorción de so 2
Ingenieria Quimica, Vol. 31, Núm. 358, pp. 189-212
-
Absorción de gases en disoluciones de reguladores del pH: Modelo de cálculo y aplicación a la absorción de SO2
Ingeniería química, Núm. 358, pp. 189-194
-
Comparative study of the fermentation of D-glucose/D-xylose mixtures with Pachysolen tannophilus and Candida shehatae
Bioprocess Engineering, Vol. 21, Núm. 6, pp. 525-532
-
Efecto de la temperatura en la flotación de minerales (II) : Sistema calcita-oleato sódico-silicato sódico
Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 56, Núm. 481, pp. 195-198
-
Efecto de la temperatura en la flotación de minerales. (I), Sistema celestina-oleato sódico-silicato sódico
Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 56, Núm. 479, pp. 34-38
-
Effect of encapsulated cells of Enterobacter sp on plant growth and phosphate uptake
Bioresource Technology, Vol. 67, Núm. 3, pp. 229-232
-
El método de las palabras asociadas (II): los ciclos de vida de los temas de investigación
Boletín de la Asociación Andaluza de Bibliotecarios, Año 14, Núm. 54, pp. 59-72
-
Fatty Acid Composition of Two New Pepper Varieties (Capsicum annuum L. cv. Jaranda and Jariza). Effect of Drying Process and Nutritional Aspects
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 76, Núm. 2, pp. 205-208
-
Increases in growth and nutrient uptake of alfalfa grown in soil amended with microbially-treated sugar beet waste
Applied Soil Ecology, Vol. 11, Núm. 1, pp. 9-15
-
Participation of pepper seed in the stability of paprika carotenoids
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 76, Núm. 12, pp. 1449-1454
-
Photoautotrophic consumption of phosphorus by Scenedesmus obliquus in a continuous culture. Influence of light intensity
Process Biochemistry, Vol. 34, Núm. 8, pp. 811-818
-
Prediction of decoloration in paprika oleoresins. Application to studies of stability in thermodynamically compensated systems
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 3, pp. 945-951
-
Structure and dynamics of scientific networks. Part I: Fundamentals of the quantitative model of translation
Scientometrics, Vol. 44, Núm. 2, pp. 217-234
-
Structure and dynamics of scientific networks. part II: The new Zipf's law, the clusters of co-citations and the model of the descriptor presence
Scientometrics, Vol. 44, Núm. 2, pp. 235-265
-
Surface tension of aqueous solutions of sodium 1-dodecanesulfonate from 20 °C to 50 °C and pH between 4 and 12
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 44, Núm. 1, pp. 142-143