Capítulos de Libro (7) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2014

  1. Diseño de material didactico multimedia para la enseñanza de la Nutrición y la Dietética. Segunda parte (PID 08-136)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 27-35

  2. Effect of a school-intervention in a health related parameter on children

    Handbook of Physical Education Research: Role of School Programs, Children's Attitudes and Health Implications (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 283-296

  3. From Wastes To Added Value By-Products: An Overview On Chemical Composition And Healthy Properties Of Bioactive Compounds Of Olive Oil Chain By-Products

    Virgin Olive Oil: Production, Composition, Uses and Benefits for Man (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 301-334

  4. Metodología multimedia para el aprendizaje de enseñanzas prácticas del Departamento de Nutrición y Bromatología (PID 11-81)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 48-60

  5. Phenolic compounds and saponins in plants grown under different irrigation regimes

    Polyphenols in Plants: Isolation, Purification and Extract Preparation (Elsevier Inc.), pp. 37-52

  6. Polyphenols from the mediterranean diet: Structure, analysis and health evidence

    Occurrences, Structure, Biosynthesis, and Health Benefits Based on Their Evidences of Medicinal Phytochemicals in Vegetables and Fruits (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 141-209

  7. Simulacro y representación de situaciones reales en el ámbito de la Nutrición (PID 10-12)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 220-229