Departamento
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Capítulos de Libro (7) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2014
-
Diseño de material didactico multimedia para la enseñanza de la Nutrición y la Dietética. Segunda parte (PID 08-136)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 27-35
-
Effect of a school-intervention in a health related parameter on children
Handbook of Physical Education Research: Role of School Programs, Children's Attitudes and Health Implications (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 283-296
-
From Wastes To Added Value By-Products: An Overview On Chemical Composition And Healthy Properties Of Bioactive Compounds Of Olive Oil Chain By-Products
Virgin Olive Oil: Production, Composition, Uses and Benefits for Man (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 301-334
-
Metodología multimedia para el aprendizaje de enseñanzas prácticas del Departamento de Nutrición y Bromatología (PID 11-81)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 48-60
-
Phenolic compounds and saponins in plants grown under different irrigation regimes
Polyphenols in Plants: Isolation, Purification and Extract Preparation (Elsevier Inc.), pp. 37-52
-
Polyphenols from the mediterranean diet: Structure, analysis and health evidence
Occurrences, Structure, Biosynthesis, and Health Benefits Based on Their Evidences of Medicinal Phytochemicals in Vegetables and Fruits (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 141-209
-
Simulacro y representación de situaciones reales en el ámbito de la Nutrición (PID 10-12)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 220-229