Plasma 25-hydroxyvitamin D concentration and lymphoma risk: Results of the european prospective investigation into cancer and nutrition

  1. Łuczyńska, A.
  2. Kaaks, R.
  3. Rohrmann, S.
  4. Becker, S.
  5. Linseisen, J.
  6. Buijsse, B.
  7. Overvad, K.
  8. Trichopoulou, A.
  9. Valanou, E.
  10. Barmpitsioti, A.
  11. Masala, G.
  12. Agnoli, C.
  13. Tumino, R.
  14. Panico, S.
  15. Bas Bueno-de-Mesquita, H.
  16. Van Duijnhoven, F.J.B.
  17. Peeters, P.H.M.
  18. Vermeulen, R.
  19. Weiderpass, E.
  20. Brustad, M.
  21. Skeie, G.
  22. González, C.A.
  23. Jakszyn, P.
  24. Ramón Quirós, J.
  25. Sánchez, M.-J.
  26. Huerta, J.M.
  27. Ardanaz, E.
  28. Melin, B.
  29. Johansson, A.S.
  30. Almquist, M.
  31. Malm, J.
  32. Khaw, K.-T.
  33. Wareham, N.
  34. Travis, R.C.
  35. Fedirko, V.
  36. Romieu, I.
  37. Jenab, M.
  38. Gallo, V.
  39. Riboli, E.
  40. Vineis, P.
  41. Nieters, A.
  42. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165 1938-3207

Año de publicación: 2013

Volumen: 98

Número: 3

Páginas: 827-838

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.112.054676 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor