Latin American consumption of major food groups: Results from the ELANS study
- Kovalskys, I.
- Zonis, L.
- Guajardo, V.
- Rigotti, A.
- Koletzko, B.
- Fisberg, M.
- Del Arco, A.
- Gómez, G.
- Herrera-Cuenca, M.
- Sanabria, L.Y.C.
- García, M.C.Y.
- Pareja, R.G.
- Zimberg, I.Z.
- Previdelli, A.N.
- Moreno, L.A.
- Fisberg, R.
- Amigo, M.P.
- Janezic, X.
- Cardini, F.
- Echeverry, M.
- Langsman, M.
- de França, N.A.G.
- Echeverría, G.
- Landaeta, L.
- Castillo, Ó.
- Vargas, L.N.
- Tobar, L.F.
- Castillo, Y.M.
- Salas, G.G.
- Chinnock, A.
- Rojas, R.M.
- Yépez Gar-Cía, M.C.
- Cáceres, M.V.
- Ocampo, M.B.
- Torres, R.P.
- Liria, M.R.
- Meza, K.
- Abad, M.
- Landaeta-Jiménez, M.
- Méndez, B.
- Vásquez, M.
- Ramírez, G.
- Hernández, P.
- Meza, C.
- Rivas, O.
- Morales, V.
- Pratt, M.
- Fisberg, R.M.
- Gonçalves, P.B.
- Alberico, C.
- de Moraes Ferrari, G.L.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
PLoS ONE
ISSN: 1932-6203
Año de publicación: 2019
Volumen: 14
Número: 12
Tipo: Artículo