Latin American consumption of major food groups: Results from the ELANS study

  1. Kovalskys, I.
  2. Zonis, L.
  3. Guajardo, V.
  4. Rigotti, A.
  5. Koletzko, B.
  6. Fisberg, M.
  7. Del Arco, A.
  8. Gómez, G.
  9. Herrera-Cuenca, M.
  10. Sanabria, L.Y.C.
  11. García, M.C.Y.
  12. Pareja, R.G.
  13. Zimberg, I.Z.
  14. Previdelli, A.N.
  15. Moreno, L.A.
  16. Fisberg, R.
  17. Amigo, M.P.
  18. Janezic, X.
  19. Cardini, F.
  20. Echeverry, M.
  21. Langsman, M.
  22. de França, N.A.G.
  23. Echeverría, G.
  24. Landaeta, L.
  25. Castillo, Ó.
  26. Vargas, L.N.
  27. Tobar, L.F.
  28. Castillo, Y.M.
  29. Salas, G.G.
  30. Chinnock, A.
  31. Rojas, R.M.
  32. Yépez Gar-Cía, M.C.
  33. Cáceres, M.V.
  34. Ocampo, M.B.
  35. Torres, R.P.
  36. Liria, M.R.
  37. Meza, K.
  38. Abad, M.
  39. Landaeta-Jiménez, M.
  40. Méndez, B.
  41. Vásquez, M.
  42. Ramírez, G.
  43. Hernández, P.
  44. Meza, C.
  45. Rivas, O.
  46. Morales, V.
  47. Pratt, M.
  48. Fisberg, R.M.
  49. Gonçalves, P.B.
  50. Alberico, C.
  51. de Moraes Ferrari, G.L.
  52. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
PLoS ONE

ISSN: 1932-6203

Año de publicación: 2019

Volumen: 14

Número: 12

Tipo: Artículo

DOI: 10.1371/JOURNAL.PONE.0225101 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor