Breakfast consumption habit and its nutritional contribution in latin america: Results from the elans study

  1. Fisberg, M.
  2. Kovalskys, I.
  3. Previdelli, A.N.
  4. Pereira, J.L.
  5. Zimberg, I.Z.
  6. Fisberg, R.
  7. Ferrari, G.
  8. Guajardo, V.
  9. Salas, G.G.
  10. Rigotti, A.
  11. Sanabria, L.Y.C.
  12. García, M.C.Y.
  13. Torres, R.G.P.
  14. Herrera-Cuenca, M.
  15. Koletzko, B.
  16. Moreno, L.A.
  17. Fisberg, R.M.
  18. Pratt, M.
  19. Guajardo, V.
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Año de publicación: 2020

Volumen: 12

Número: 8

Páginas: 1-18

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/NU12082397 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor