Unprocessed red meat and processed meat consumption and risk of stroke in the Spanish cohort of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)

  1. Amiano, P.
  2. Chamosa, S.
  3. Etxezarreta, N.
  4. Arriola, L.
  5. Sánchez, M.-J.
  6. Ardanaz, E.
  7. Molina-Montes, E.
  8. Chirlaque, M.-D.
  9. Moreno-Iribas, C.
  10. Huerta, J.-M.
  11. Egües, N.
  12. Navarro, C.
  13. Requena, M.
  14. Quirós, J.-R.
  15. Fonseca-Nunes, A.
  16. Jakszyn, P.
  17. González, C.-A.
  18. Dorronsoro, M.
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1476-5640 0954-3007

Año de publicación: 2016

Volumen: 70

Número: 3

Páginas: 313-319

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/EJCN.2015.150 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor