Co-benefits from sustainable dietary shifts for population and environmental health: an assessment from a large European cohort study

  1. Laine, J.E.
  2. Huybrechts, I.
  3. Gunter, M.J.
  4. Ferrari, P.
  5. Weiderpass, E.
  6. Tsilidis, K.
  7. Aune, D.
  8. Schulze, M.B.
  9. Bergmann, M.
  10. Temme, E.H.M.
  11. Boer, J.M.A.
  12. Agnoli, C.
  13. Ericson, U.
  14. Stubbendorff, A.
  15. Ibsen, D.B.
  16. Dahm, C.C.
  17. Deschasaux, M.
  18. Touvier, M.
  19. Kesse-Guyot, E.
  20. Sánchez Pérez, M.-J.
  21. Rodríguez Barranco, M.
  22. Tong, T.Y.N.
  23. Papier, K.
  24. Knuppel, A.
  25. Boutron-Ruault, M.-C.
  26. Mancini, F.
  27. Severi, G.
  28. Srour, B.
  29. Kühn, T.
  30. Masala, G.
  31. Agudo, A.
  32. Skeie, G.
  33. Rylander, C.
  34. Sandanger, T.M.
  35. Riboli, E.
  36. Vineis, P.
  37. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
The Lancet Planetary Health

ISSN: 2542-5196

Año de publicación: 2021

Volumen: 5

Número: 11

Páginas: e786-e796

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/S2542-5196(21)00250-3 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor