Co-benefits from sustainable dietary shifts for population and environmental health: an assessment from a large European cohort study
- Laine, J.E.
- Huybrechts, I.
- Gunter, M.J.
- Ferrari, P.
- Weiderpass, E.
- Tsilidis, K.
- Aune, D.
- Schulze, M.B.
- Bergmann, M.
- Temme, E.H.M.
- Boer, J.M.A.
- Agnoli, C.
- Ericson, U.
- Stubbendorff, A.
- Ibsen, D.B.
- Dahm, C.C.
- Deschasaux, M.
- Touvier, M.
- Kesse-Guyot, E.
- Sánchez Pérez, M.-J.
- Rodríguez Barranco, M.
- Tong, T.Y.N.
- Papier, K.
- Knuppel, A.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Mancini, F.
- Severi, G.
- Srour, B.
- Kühn, T.
- Masala, G.
- Agudo, A.
- Skeie, G.
- Rylander, C.
- Sandanger, T.M.
- Riboli, E.
- Vineis, P.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 2542-5196
Año de publicación: 2021
Volumen: 5
Número: 11
Páginas: e786-e796
Tipo: Artículo