Dietary flavonoid intake and esophageal cancer risk in the european prospective investigation into cancer and nutrition cohort

  1. Vermeulen, E.
  2. Zamora-Ros, R.
  3. Duell, E.J.
  4. Luján-Barroso, L.
  5. Boeing, H.
  6. Aleksandrova, K.
  7. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  8. Scalbert, A.
  9. Romieu, I.
  10. Fedirko, V.
  11. Touillaud, M.
  12. Fagherazzi, G.
  13. Perquier, F.
  14. Molina-Montes, E.
  15. Chirlaque, M.-D.
  16. Vicente Argüelles, M.
  17. Amiano, P.
  18. Barricarte, A.
  19. Pala, V.
  20. Mattiello, A.
  21. Saieva, C.
  22. Tumino, R.
  23. Ricceri, F.
  24. Trichopoulou, A.
  25. Vasilopoulou, E.
  26. Ziara, G.
  27. Crowe, F.L.
  28. Khaw, K.-T.
  29. Wareham, N.J.
  30. Lukanova, A.
  31. Grote, V.A.
  32. Tjønneland, A.
  33. Halkjær, J.
  34. Bredsdorff, L.
  35. Overvad, K.
  36. Siersema, P.D.
  37. Peeters, P.H.M.
  38. May, A.M.
  39. Weiderpass, E.
  40. Skeie, G.
  41. Hjartåker, A.
  42. Landberg, R.
  43. Johansson, I.
  44. Sonestedt, E.
  45. Ericson, U.
  46. Riboli, E.
  47. González, C.A.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Epidemiology

ISSN: 0002-9262 1476-6256

Año de publicación: 2013

Volumen: 178

Número: 4

Páginas: 570-581

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/AJE/KWT026 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor