Dietary acrylamide intake of adults in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition differs greatly according to geographical region

  1. Freisling, H.
  2. Moskal, A.
  3. Ferrari, P.
  4. Nicolas, G.
  5. Knaze, V.
  6. Clavel-Chapelon, F.
  7. Boutron-Ruault, M.-C.
  8. Nailler, L.
  9. Teucher, B.
  10. Grote, V.A.
  11. Boeing, H.
  12. Clemens, M.
  13. Tjønneland, A.
  14. Olsen, A.
  15. Overvad, K.
  16. Quirós, J.R.
  17. Duell, E.J.
  18. Sánchez, M.-J.
  19. Amiano, P.
  20. Chirlaque, M.-D.
  21. Barricarte, A.
  22. Khaw, K.-T.
  23. Wareham, N.J.
  24. Crowe, F.L.
  25. Gallo, V.
  26. Oikonomou, E.
  27. Naska, A.
  28. Trichopoulou, A.
  29. Palli, D.
  30. Agnoli, C.
  31. Tumino, R.
  32. Polidoro, S.
  33. Mattiello, A.
  34. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  35. Ocké, M.C.
  36. Peeters, P.H.M.
  37. Wirfält, E.
  38. Ericson, U.
  39. Bergdahl, I.A.
  40. Johansson, I.
  41. Hjartåker, A.
  42. Engeset, D.
  43. Skeie, G.
  44. Riboli, E.
  45. Slimani, N.
  46. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6207 1436-6215

Año de publicación: 2013

Volumen: 52

Número: 4

Páginas: 1369-1380

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00394-012-0446-X GOOGLE SCHOLAR