Fatty acid composition of plasma phospholipids and risk of prostate cancer in a case-control analysis nested within the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Crowe, F.L.
  2. Allen, N.E.
  3. Appleby, P.N.
  4. Overvad, K.
  5. Aardestrup, I.V.
  6. Johnsen, N.F.
  7. Tjønneland, A.
  8. Linseisen, J.
  9. Kaaks, R.
  10. Boeing, H.
  11. Kröger, J.
  12. Trichopoulou, A.
  13. Zavitsanou, A.
  14. Trichopoulos, D.
  15. Sacerdote, C.
  16. Palli, D.
  17. Tumino, R.
  18. Agnoli, C.
  19. Kiemeney, L.A.
  20. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  21. Chirlaque, M.-D.
  22. Ardanaz, E.
  23. Larrañaga, N.
  24. Quirós, J.R.
  25. Sánchez, M.-J.
  26. González, C.A.
  27. Stattin, P.
  28. Hallmans, G.
  29. Bingham, S.
  30. Khaw, K.-T.
  31. Rinaldi, S.
  32. Slimani, N.
  33. Jenab, M.
  34. Riboli, E.
  35. Key, T.J.
  36. Mostrar todos os autores +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165

Ano de publicación: 2008

Volume: 88

Número: 5

Páxinas: 1353-1363

Tipo: Artigo

DOI: 10.3945/AJCN.2008.26369 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor