Food Processing and Risk of Crohn's Disease and Ulcerative Colitis: A European Prospective Cohort Study

  1. Meyer, A.
  2. Dong, C.
  3. Casagrande, C.
  4. Chan, S.S.M.
  5. Huybrechts, I.
  6. Nicolas, G.
  7. Rauber, F.
  8. Levy, R.B.
  9. Millett, C.
  10. Oldenburg, B.
  11. Weiderpass, E.
  12. Heath, A.K.
  13. Tong, T.Y.N.
  14. Tjønneland, A.
  15. Kyrø, C.
  16. Kaaks, R.
  17. Katzke, V.A.
  18. Bergman, M.M.
  19. Palli, D.
  20. Masala, G.
  21. Tumino, R.
  22. Sacerdote, C.
  23. Colorado-Yohar, S.M.
  24. Sánchez, M.-J.
  25. Grip, O.
  26. Lindgren, S.
  27. Luben, R.
  28. Gunter, M.J.
  29. Mahamat-Saleh, Y.
  30. Boutron-Ruault, M.-C.
  31. Carbonnel, F.
  32. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Clinical Gastroenterology and Hepatology

ISSN: 1542-7714 1542-3565

Año de publicación: 2023

Volumen: 21

Número: 6

Páginas: 1607-1616.e6

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CGH.2022.09.031 GOOGLE SCHOLAR