Animal foods, protein, calcium and prostate cancer risk: The European prospective investigation into cancer and nutrition

  1. Allen, N.E.
  2. Key, T.J.
  3. Appleby, P.N.
  4. Travis, R.C.
  5. Roddam, A.W.
  6. Tjønneland, A.
  7. Johnsen, N.F.
  8. Overvad, K.
  9. Linseisen, J.
  10. Rohrmann, S.
  11. Boeing, H.
  12. Pischon, T.
  13. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  14. Kiemeney, L.
  15. Tagliabue, G.
  16. Palli, D.
  17. Vineis, P.
  18. Tumino, R.
  19. Trichopoulou, A.
  20. Kassapa, C.
  21. Trichopoulos, D.
  22. Ardanaz, E.
  23. Larrãaga, N.
  24. Tormo, M.-J.
  25. González, C.A.
  26. Quirós, J.R.
  27. Sánchez, M.-J.
  28. Bingham, S.
  29. Khaw, K.-T.
  30. Manjer, J.
  31. Berglund, G.
  32. Stattin, P.
  33. Hallmans, G.
  34. Slimani, N.
  35. Ferrari, P.
  36. Rinaldi, S.
  37. Riboli, E.
  38. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
British Journal of Cancer

ISSN: 0007-0920 1532-1827

Año de publicación: 2008

Volumen: 98

Número: 9

Páginas: 1574-1581

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/SJ.BJC.6604331 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor