FISIOLOGÍA DIGESTIVA Y NUTRICIÓN
FISIOLOGÍA DIGESTIVA Y NUTRICI
Ana Mª
Andrade Fernández
Publicacions en què col·labora amb Ana Mª Andrade Fernández (10)
2017
-
Association of physical fitness, body composition, cardiometabolic markers and adherence to the Mediterranean diet with bone mineral density in perimenopausal women. The FLAMENCO project
Journal of Sports Sciences, Vol. 35, Núm. 9, pp. 880-887
-
Efectos del ejercicio aeróbico interválico, combinado con entrenamiento de fuerza y de la restricción calórica, sobre la composición corporal de ratas obesas
Revista Andaluza de Medicina del Deporte, Vol. 10, Núm. 1, pp. 3-8
2016
2015
-
Aerobic interval exercise improves parameters of nonalcoholic fatty liver disease (NAFLD) and other alterations of metabolic syndrome in obese Zucker rats
Applied Physiology, Nutrition and Metabolism, Vol. 40, Núm. 12, pp. 1242-1252
-
Cost-effectiveness of an exercise intervention program in perimenopausal women: The Fitness League Against MENopause COst (FLAMENCO) randomized controlled trial Health behavior, health promotion and society
BMC Public Health, Vol. 15, Núm. 1
-
Efectos de un protocolo de entrenamiento de alta intensidad sobre marcadores fisiológicos de estrés en ratas.
RICYDE. Revista Internacional de Ciencias del Deporte, Vol. 11, Núm. 40, pp. 145-162
-
High-intensity Exercise Modifies the Effects of Stanozolol on Brain Oxidative Stress in Rats
International Journal of Sports Medicine, Vol. 36, Núm. 12, pp. 984-991
-
Improvement of the antioxidant and hypolipidaemic effects of cowpea flours (Vigna unguiculata) by fermentation: results of in vitro and in vivo experiments
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 95, Núm. 6, pp. 1207-1216
-
Una dieta alta en proteÍna produce estrÉs oxidativo en el cerebro de ratas: AcciÓn protectora del ejercicio de alta intensidad sobre la peroxidaciÓn lipÍdica
Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, Núm. 2, pp. 866-874
2013
-
Health promoting effects of Lupin (Lupinus albus var. multolupa) protein hydrolyzate and insoluble fiber in a diet-induced animal experimental model of hypercholesterolemia
Food Research International, Vol. 54, Núm. 2, pp. 1471-1481