ANTONIO JESÚS
PÉREZ DE LA CRUZ
Investigador en el periodo 2014-2018
Rosario
Moreno-Torres Herrera
Publicaciones en las que colabora con Rosario Moreno-Torres Herrera (12)
2016
-
Changes in oxidative stress and inflammatory biomarkers in fragile adults over fifty years of age and in elderly people exclusively fed enteral nutrition
Oxidative Medicine and Cellular Longevity, Vol. 2016
2013
-
Postprandial glucose, insulin and gastrointestinal hormones in healthy and diabetic subjects fed a fructose-free and resistant starch type IV-enriched enteral formula
European Journal of Nutrition, Vol. 52, Núm. 6, pp. 1569-1578
2010
-
A specific protein-enriched enteral formula decreases cortisolemia and improves plasma albumin and amino acid concentrations in elderly patients
Nutrition and Metabolism, Vol. 7
-
Influence of an eicosapentaenoic and docosahexaenoic acid-enriched enteral nutrition formula on plasma fatty acid composition and biomarkers of insulin resistance in the elderly
Clinical Nutrition, Vol. 29, Núm. 1, pp. 31-37
2008
-
Efectos de la suplementación con glutamina sobre el sistema antioxidante y la peroxidación lipídica en pacientes críticos con nutrición parenteral
Nutricion Hospitalaria, Vol. 23, Núm. 4, pp. 332-339
-
High prevalence of hyperhomocysteinemia in critically ill patients: Vascular damage and adequate vitamin intake
e-SPEN, Vol. 3, Núm. 5
2007
-
Tratamiento nutricional del fallo intestinal y potenciales mecanismos de estimulación
Nutricion Hospitalaria, Vol. 22, Núm. SUPPL. 2, pp. 86-102
2006
2005
-
Nutrición y obesidad
Tratado de nutrición (Acción médica), pp. 525-561
-
Prevalencia de desnutrición en pacientes ingresados en un hospital de rehabilitación y traumatología
Nutricion Hospitalaria, Vol. 20, Núm. 2, pp. 121-130
-
Valoración de la ingesta de nutrientes y energía en paciente crítico bajo terapia nutricional enteral
Nutricion Hospitalaria, Vol. 20, Núm. 2, pp. 110-114
2004
-
Conservación criogénica de platos preparados en una unidad de alimentación hospitalaria: estudio bacteriológico
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 356, pp. 11-16