Publicaciones (46) Publicaciones de CRISTINA ELENA TRENZADO ROMERO

2025

  1. Effects of environmental factors on the oxidative status of Anemonia viridis in aquaculture systems

    Comparative Biochemistry and Physiology Part - B: Biochemistry and Molecular Biology, Vol. 275

2024

  1. Espectroscopia en el infrarrojo cercano (NIRS) como herramienta para el control de calidad y trazabilidad de la carne de tenca (Tinca tinca)

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 120, Núm. 1, pp. 13-29

2021

  1. Respuesta antioxidante de Artemia franciscana al nitroprusiato sódico (SNP)

    AquaTechnica: Revista Iberoamericana de Acuicultura, Vol. 3, Núm. 2, pp. 91-104

  2. Oxidative status of blue tit nestlings varies with habitat and nestling size

    Comparative Biochemistry and Physiology -Part A : Molecular and Integrative Physiology, Vol. 258

2015

  1. Características biológicas y morfológicas de los esturiones.: La vejiga natatoria

    La ictiocola de esturión: Caracterización y empleo en creaciones artísticas y en restauración de bienes culturales (Editorial Universidad de Granada), pp. 105-122

  2. Desarrollo de soportes multimedia como alternativa a las prácticas con animales vivos en la licenciatura de bilogía. I. Creación del material base (PID 10-126)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada.: Vol. 4 (Editorial Universidad de Granada), pp. 150-155

  3. Interaction of dietary energy levels and culture density on growth performance and metabolic and oxidative status of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

    Aquacultural Engineering, Vol. 67, pp. 59-66

  4. Morphology, histology, and functional structure of the alimentary canal of sturgeon

    Phylogeny, Anatomy and Physiology of Ancient Fishes (CRC Press), pp. 233-256

  5. Ultraviolet radiation does not increase oxidative stress in the lizard Psammodromus algirus along an elevational gradient

    Comparative Biochemistry and Physiology -Part A : Molecular and Integrative Physiology, Vol. 183, pp. 20-26