DAVID
ARRÁEZ ROMÁN
CATEDRÁTICO DE UNIVERSIDAD
S.
Fernández Arroyo
Publicaciones en las que colabora con S. Fernández Arroyo (5)
2018
-
Bioassay-guided purification of Lippia citriodora polyphenols with AMPK modulatory activity
Journal of Functional Foods, Vol. 46, pp. 514-520
2015
-
Characterization of phenolic compounds, anthocyanidin, antioxidant and antimicrobial activity of 25 varieties of Mexican Roselle (Hibiscus sabdariffa)
Industrial Crops and Products, Vol. 69, pp. 385?394-394
-
Métodos de desarrollo de la competencia traductora en el ámbito específico de los alimentos funcionales y nutracéuticos (PID 13-30)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada. (Editorial Universidad de Granada), pp. 621-630
2012
-
Evaluation of different extraction approaches for the determination of phenolic compounds and their metabolites in plasma by nanoLC-ESI-TOF-MS
Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 404, Núm. 10, pp. 3081-3090
-
HPLC-ESI-Q-TOF-MS for a comprehensive characterization of bioactive phenolic compounds in cucumber whole fruit extract
Food Research International, Vol. 46, Núm. 1, pp. 108-117