JOSÉ JOAQUÍN MUROS MOLINA-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (9)

2015

  1. Effect of physical activity, nutritional education, and consumption of extra virgin olive oil on lipid, physiological, and anthropometric Profiles in a Pediatric Population

    Journal of Physical Activity and Health, Vol. 12, Núm. 9, pp. 1245-1252

  2. Nuevas aplicaciones del programa de evaluación nutricional Nutrire® (PDI-12-73)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada. (Editorial Universidad de Granada), pp. 229-241

2014

  1. Effect of a school-intervention in a health related parameter on children

    Handbook of Physical Education Research: Role of School Programs, Children's Attitudes and Health Implications (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 283-296

  2. Simulacro y representación de situaciones reales en el ámbito de la Nutrición (PID 10-12)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 220-229

2013

  1. Extra virgin olive oil (EVOO) consumption and antioxidant status in healthy institutionalized elderly humans

    Archives of Gerontology and Geriatrics, Vol. 57, Núm. 2, pp. 234-242

2009

  1. Asociaciones entre el IMC, la realización de actividad física y la calidad de vida en adolescentes

    Cultura, ciencia y deporte, Vol. 4, Núm. 12, pp. 159-166

  2. Evaluación del estado nutricional en niños y jóvenes escolarizados en Granada

    Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 29, Núm. 1, pp. 26-32