VITO
VERARDO
PROFESOR TITULAR DE UNIVERSIDAD
Tesis dirigides (3)
-
Bio-preservation and bio-active compounds as sustainable strategies to improve quality and safety of fresh and fermented products 2023
Universidad de Granada
Barbieri, Federica
-
Revalorization of food by-products as sources of bioactive compounds 2020
Universidad de Granada
-
New analytical approaches to assess the phenolic composition of guava (Psidium guajava L.) leaves with anti-diabetic related risk factors bioactivity 2017
Universidad de Granada
Díaz de Cerio Alonso de Mezquía, Elixabet
Tribunals de tesi (4)
-
Secretari del tribunal
Tannins. Bioactivity and effect on gut microbiota 2022Universidad de Granada
Molino, Silvia
-
Secretari del tribunal
Producción de bioetanol de segunda generación a partir de bagazo de cerveza 2019Universidad de Jaén
Rojas Chamorro, José Antonio
-
Vocal del tribunal
Aplicación de la tecnología de intercambio iónico a la depuración de aguas residuales de la industria oleícola 2015Universidad de Granada
Víctor Ortega, María Dolores
-
Vocal del tribunal
Caracterización de compuestos fenólicos en matrices vegetales del alto consumo mediante técnicas analíticas avanzadas 2013Universidad de Granada
Abu Reidah, Ibrahim M. M.