NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Departamento
Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta
Girona, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta (7)
2020
-
Polyphenols in olive oil: The importance of phenolic compounds in the chemical composition of olive oil
Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier), pp. 111-122
-
Structure–biological activity relationships of extra-virgin olive oil phenolic compounds: Health properties and bioavailability
Antioxidants, Vol. 9, Núm. 8, pp. 1-17
2019
-
Extra virgin olive oil contains a phenolic inhibitor of the histone demethylase LSD1/KDM1A
Nutrients, Vol. 11, Núm. 7
2018
-
Home and ambulatory artificial nutrition (NADYA) report. home parenteral nutrition in Spain, 2017
Nutricion Hospitalaria, Vol. 35, Núm. 6, pp. 1491-1496
2017
-
Nutrición parenteral domiciliaria en españa 2016; informe del grupo de nutrición artificial domiciliaria y ambulatoria nadya
Nutricion Hospitalaria, Vol. 34, Núm. 6, pp. 1497-1501
2016
-
Home Parenteral Nutrition in Spain, 2015. Home and Ambulatory Artificial Nutrition (NADYA) Group report
Nutricion Hospitalaria, Vol. 33, Núm. 6, pp. 1487-1490
2014
-
Nutrición enteral domiciliaria en Espana; registro NADYA del ano 2011-12
Nutricion Hospitalaria, Vol. 29, Núm. 6, pp. 1339-1344