Departamento
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Artículos (9) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1993
-
Arsenic contamination levels in waters, soils, and sludges in Southeast Spain
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 50, Núm. 3, pp. 356-362
-
Contenido mineral en aguas de riego de la costa de Granada
Ars pharmaceutica, Vol. 34, Núm. 3, pp. 209-215
-
Determinación de iones metálicos en vinos de la comarca granadina de la "Alpujarra- Contraviesa" por espectrofotometría de absorción atómica
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 243, pp. 79-84
-
Fluorimetric determination of diacetyl and 2,3-pentanedione with isoniazide and a zirconium salt
Talanta, Vol. 40, Núm. 9, pp. 1419-1423
-
Liquid Chromatography for the Determination of 5-(Hydroxymethyl)-2-furaldehyde in Breakfast Cereals
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 41, Núm. 8, pp. 1254-1255
-
Normalización comunitaria, edulcorantes
Farmacia profesional, Vol. 7, Núm. 11, pp. 12-14
-
Parámetros enológicos que caracterizan y determinan la calidad de los vinos en la comarca granadina de la "Alpujarra- Contraviesa"
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 245, pp. 109-117
-
Spectrophotometric determination of total vicinal diketones with isoniazide and a zirconium salt
Fresenius' Journal of Analytical Chemistry, Vol. 347, Núm. 6-7, pp. 276-279
-
The effect of industrial pollution on mercury levels in water, soil, and sludge in the coastal area of Motril, Southeast Spain
Archives of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 24, Núm. 1, pp. 11-15