Departament
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Publicacions (9) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
1994
-
Cadmium Contamination Levels in Seafood Determined by Electrothermal Atomic Absorption Spectrometry after Microwave Dissolution
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 42, Núm. 1, pp. 126-128
-
Cadmium concentration in farmlands in southern Spain: possible sources of contamination
Science of the Total Environment, The, Vol. 153, Núm. 3, pp. 261-265
-
Caracterización y tipificación de los vinos elaborados en la comarca granadina de la "Alpujarra-Contraviesa": Sustancias de carácter ácido y sólidos solubles
XV jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: Almendralejo. 3-7 de mayo de 1993
-
Determination of Selenium Levels in Vegetables and Fruits by Hydride Generation Atomic Absorption Spectrometry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 42, Núm. 12, pp. 2848-2851
-
Determination of Selenium in Fresh Fish from Southeastern Spain for Calculation of Daily Dietary Intake
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 42, Núm. 2, pp. 334-337
-
Determination of levels of lead contamination in food and feed crops.
Journal of AOAC International, Vol. 77, Núm. 5, pp. 1249-1252
-
El horno microondas: influencia sobre el valor nutritivo de los alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 256, pp. 41-44
-
L-Glutamato monósido: un estudio doble ciego y revisión
Ars pharmaceutica, Vol. 35, Núm. 1, pp. 189-189
-
Lead concentration in farmlands in southern Spain: Influence of the use of sewage sludge as fertilizer
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 53, Núm. 1, pp. 32-38