Argitalpenak (9) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

1994

  1. Cadmium Contamination Levels in Seafood Determined by Electrothermal Atomic Absorption Spectrometry after Microwave Dissolution

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 42, Núm. 1, pp. 126-128

  2. Cadmium concentration in farmlands in southern Spain: possible sources of contamination

    Science of the Total Environment, The, Vol. 153, Núm. 3, pp. 261-265

  3. Caracterización y tipificación de los vinos elaborados en la comarca granadina de la "Alpujarra-Contraviesa": Sustancias de carácter ácido y sólidos solubles

    XV jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: Almendralejo. 3-7 de mayo de 1993

  4. Determination of Selenium Levels in Vegetables and Fruits by Hydride Generation Atomic Absorption Spectrometry

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 42, Núm. 12, pp. 2848-2851

  5. Determination of Selenium in Fresh Fish from Southeastern Spain for Calculation of Daily Dietary Intake

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 42, Núm. 2, pp. 334-337

  6. Determination of levels of lead contamination in food and feed crops.

    Journal of AOAC International, Vol. 77, Núm. 5, pp. 1249-1252

  7. El horno microondas: influencia sobre el valor nutritivo de los alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 256, pp. 41-44

  8. L-Glutamato monósido: un estudio doble ciego y revisión

    Ars pharmaceutica, Vol. 35, Núm. 1, pp. 189-189

  9. Lead concentration in farmlands in southern Spain: Influence of the use of sewage sludge as fertilizer

    Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 53, Núm. 1, pp. 32-38