Book chapters (42) Publications in which a researcher has participated

2021

  1. An Overview of the Transition to a Carbon-Neutral Steel Industry

    Engineering Solutions for CO2 Conversion (wiley), pp. 105-124

  2. Analysis of High-Pressure Conditions in CO2 Hydrogenation Processes

    Engineering Solutions for CO2 Conversion (wiley), pp. 227-252

  3. Biological treatment of mine-impacted waters on the context of metal recovery

    The Future of Effluent Treatment Plants: Biological Treatment Systems (Elsevier), pp. 499-522

  4. Caracterización preformulativa de excipientes arcillosos para su uso enhidrología médica

    XXVII Reunión de la Sociedad Española de Arcillas. Libro de resúmenes (Sociedad Española de Arcillas), pp. 49-50

  5. Characterization of PROPPIN–Phosphoinositide Binding by Stopped-Flow Fluorescence Spectroscopy

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 205-214

  6. Chlorella as a valuable ingredient for functional foods

    Super and Nutraceutical Foods: Composition and Technology (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 295-324

  7. Ciencia e ingeniería circular de las materias primas

    Economía circular: Fundamentos y aplicaciones (Thomson Reuters Aranzadi)

  8. Coenzyme Q biosynthesis disorders

    Mitochondrial Diseases: Theory, Diagnosis and Therapy (Springer International Publishing), pp. 143-190

  9. Confinamiento, residencialidad y habitabilidad: las contradicciones de una medida estrella en colectivos vulnerables

    Pensar la pandemia: más allá de la sanidad y la economía (Dykinson), pp. 115-128

  10. Efecto del maltrato en la infancia sobre la depresión y la obesidad en la adultez: Resultados del estudio PISMA-Ep.

    Encuentros en Neurociencias (Universidad de Granada), pp. 249-278

  11. Estudio del efecto del cacao en la plasticidad cerebral y la función cognitiva

    Intervención en contextos clínicos y de la salud: un enfoque práctico desde la investigación (Dykinson), pp. 109-120

  12. Evaluación del estatus de Cinc en población adulta sana

    Actuaciones prácticas e investigación en salud lo largo del ciclo vital: cambios y necesidades (Asociación Universitaria de Educación y Psicología (ASUNIVEP)), pp. 153-158

  13. FTO gene, depression and obesity.

    Encuentros en Neurociencias (Universidad de Granada), pp. 189-212

  14. Food use for social innovation by optimizing food waste recovery strategies

    Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation, Second Edition (Elsevier), pp. 209-227

  15. High-Throughput-Based Virtual Screening via Molecular Docking for Oxidative Stress Mediated by ROS Enzyme

    Engineering Materials (Springer Science and Business Media B.V.), pp. 489-513

  16. Immunoinflammatory effects of dietary bioactive compounds

    Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 295-336

  17. La atención farmacéutica en tiempos de pandemia

    La epidemia de COVID-19 en las residencias para personas mayores (Aranzadi)

  18. Leucemia Promielocítica Aguda: una revisión bibliográfica

    Innovación docente y práctica en el ámbito de la salud: nuevas necesidades y cambios contextuales (Asociación Universitaria de Educación y Psicología (ASUNIVEP)), pp. 43-48

  19. Linking nonenzymatic antioxidants in the diet and colorectal cancer

    Cancer: Oxidative Stress and Dietary Antioxidants (Elsevier), pp. 219-233

  20. Lipid nanoparticles for the treatment of neglected tropical diseases

    Applications of Nanobiotechnology for Neglected Tropical Diseases (Elsevier), pp. 357-377