FACULTY
FACULTAD DE FARMACIA
Book chapters (42) Publications in which a researcher has participated
2021
-
An Overview of the Transition to a Carbon-Neutral Steel Industry
Engineering Solutions for CO2 Conversion (wiley), pp. 105-124
-
Analysis of High-Pressure Conditions in CO2 Hydrogenation Processes
Engineering Solutions for CO2 Conversion (wiley), pp. 227-252
-
Biological treatment of mine-impacted waters on the context of metal recovery
The Future of Effluent Treatment Plants: Biological Treatment Systems (Elsevier), pp. 499-522
-
Caracterización preformulativa de excipientes arcillosos para su uso enhidrología médica
XXVII Reunión de la Sociedad Española de Arcillas. Libro de resúmenes (Sociedad Española de Arcillas), pp. 49-50
-
Characterization of PROPPIN–Phosphoinositide Binding by Stopped-Flow Fluorescence Spectroscopy
Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 205-214
-
Chlorella as a valuable ingredient for functional foods
Super and Nutraceutical Foods: Composition and Technology (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 295-324
-
Ciencia e ingeniería circular de las materias primas
Economía circular: Fundamentos y aplicaciones (Thomson Reuters Aranzadi)
-
Coenzyme Q biosynthesis disorders
Mitochondrial Diseases: Theory, Diagnosis and Therapy (Springer International Publishing), pp. 143-190
-
Confinamiento, residencialidad y habitabilidad: las contradicciones de una medida estrella en colectivos vulnerables
Pensar la pandemia: más allá de la sanidad y la economía (Dykinson), pp. 115-128
-
Efecto del maltrato en la infancia sobre la depresión y la obesidad en la adultez: Resultados del estudio PISMA-Ep.
Encuentros en Neurociencias (Universidad de Granada), pp. 249-278
-
Estudio del efecto del cacao en la plasticidad cerebral y la función cognitiva
Intervención en contextos clínicos y de la salud: un enfoque práctico desde la investigación (Dykinson), pp. 109-120
-
Evaluación del estatus de Cinc en población adulta sana
Actuaciones prácticas e investigación en salud lo largo del ciclo vital: cambios y necesidades (Asociación Universitaria de Educación y Psicología (ASUNIVEP)), pp. 153-158
-
FTO gene, depression and obesity.
Encuentros en Neurociencias (Universidad de Granada), pp. 189-212
-
Food use for social innovation by optimizing food waste recovery strategies
Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation, Second Edition (Elsevier), pp. 209-227
-
High-Throughput-Based Virtual Screening via Molecular Docking for Oxidative Stress Mediated by ROS Enzyme
Engineering Materials (Springer Science and Business Media B.V.), pp. 489-513
-
Immunoinflammatory effects of dietary bioactive compounds
Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 295-336
-
La atención farmacéutica en tiempos de pandemia
La epidemia de COVID-19 en las residencias para personas mayores (Aranzadi)
-
Leucemia Promielocítica Aguda: una revisión bibliográfica
Innovación docente y práctica en el ámbito de la salud: nuevas necesidades y cambios contextuales (Asociación Universitaria de Educación y Psicología (ASUNIVEP)), pp. 43-48
-
Linking nonenzymatic antioxidants in the diet and colorectal cancer
Cancer: Oxidative Stress and Dietary Antioxidants (Elsevier), pp. 219-233
-
Lipid nanoparticles for the treatment of neglected tropical diseases
Applications of Nanobiotechnology for Neglected Tropical Diseases (Elsevier), pp. 357-377