Nutrient-wide association study of 57 foods/nutrients and epithelial ovarian cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition study and the Netherlands Cohort Study

  1. Merritt, M.A.
  2. Tzoulaki, I.
  3. Van Den Brandt, P.A.
  4. Schouten, L.J.
  5. Tsilidis, K.K.
  6. Weiderpass, E.
  7. Patel, C.J.
  8. Tjønneland, A.
  9. Hansen, L.
  10. Overvad, K.
  11. His, M.
  12. Dartois, L.
  13. Boutron-Ruault, M.-C.
  14. Fortner, R.T.
  15. Kaaks, R.
  16. Aleksandrova, K.
  17. Boeing, H.
  18. Trichopoulou, A.
  19. Lagiou, P.
  20. Bamia, C.
  21. Palli, D.
  22. Krogh, V.
  23. Tumino, R.
  24. Ricceri, F.
  25. Mattiello, A.
  26. Bas Bueno-De-Mesquita, H.
  27. Charlotte Onland-Moret, N.
  28. Peeters, P.H.
  29. Skeie, G.
  30. Jareid, M.
  31. Ramón Quirós, J.
  32. Obón-Santacana, M.
  33. Sánchez, M.-J.
  34. Chamosa, S.
  35. Huerta, J.M.
  36. Barricarte, A.
  37. Dias, J.A.
  38. Sonestedt, E.
  39. Idahl, A.
  40. Lundin, E.
  41. Wareham, N.J.
  42. Khaw, K.-T.
  43. Travis, R.C.
  44. Ferrari, P.
  45. Riboli, E.
  46. Gunter, M.J.
  47. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1938-3207 0002-9165

Año de publicación: 2016

Volumen: 103

Número: 1

Páginas: 161-167

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.115.118588 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor