Fatty acid composition of plasma phospholipids and risk of prostate cancer in a case-control analysis nested within the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Crowe, F.L.
  2. Allen, N.E.
  3. Appleby, P.N.
  4. Overvad, K.
  5. Aardestrup, I.V.
  6. Johnsen, N.F.
  7. Tjønneland, A.
  8. Linseisen, J.
  9. Kaaks, R.
  10. Boeing, H.
  11. Kröger, J.
  12. Trichopoulou, A.
  13. Zavitsanou, A.
  14. Trichopoulos, D.
  15. Sacerdote, C.
  16. Palli, D.
  17. Tumino, R.
  18. Agnoli, C.
  19. Kiemeney, L.A.
  20. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  21. Chirlaque, M.-D.
  22. Ardanaz, E.
  23. Larrañaga, N.
  24. Quirós, J.R.
  25. Sánchez, M.-J.
  26. González, C.A.
  27. Stattin, P.
  28. Hallmans, G.
  29. Bingham, S.
  30. Khaw, K.-T.
  31. Rinaldi, S.
  32. Slimani, N.
  33. Jenab, M.
  34. Riboli, E.
  35. Key, T.J.
  36. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165

Año de publicación: 2008

Volumen: 88

Número: 5

Páginas: 1353-1363

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.2008.26369 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor