ANALISIS EN ALIMENTACION Y MEDIOAMBIENTE

Constituït el 01 de gener de 1995

Responsable: MARÍA GRACIA BAGUR GONZÁLEZ

Departament: QUÍMICA ANALÍTICA

FACULTAD: FACULTAD DE CIENCIAS

Correu electrònic: mgbagur@ugr.es

Pàgina web: http://fqm232.ugr.es/

ANALISIS EN ALIMENTACION Y MEDIOAMBIENTE

Investigadors/ores

Col·laboradors/ores

beta Especialitats predominants (top 10) Obtingudes a partir de les publicacions help
Obtingudes a partir de les publicacions

Les especialitats temàtiques mostrades han estat obtingudes mitjançant l'aplicació de models d'intel·ligència artificial, obtinguts com a resultat del Projecte Hèrcules.

El llistat pot contenir errors. En procés davaluació i millora. Compartit per recollir suggeriments de la comunitat.

  1. Analytical Chemistry (Chemistry) Filtrar
  2. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar
  3. Spectroscopy (Chemistry) Filtrar
  4. Clinical Biochemistry (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtrar
  5. Instrumentation and Detectors (Physics and Astronomy) Filtrar
  6. Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtrar
  7. General Chemical Engineering (Chemical Engineering) Filtrar
  8. Biochemistry (Chemistry) Filtrar
  9. Biochemistry (medical) (Medicine) Filtrar
  10. General Agricultural and Biological Sciences (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar