ANALISIS EN ALIMENTACION Y MEDIOAMBIENTE

Eraketa data 1995(e)ko urtarrila-(a)k 01

Arduraduna: MARÍA GRACIA BAGUR GONZÁLEZ

Saila: QUÍMICA ANALÍTICA

FACULTAD: FACULTAD DE CIENCIAS

Posta elektronikoa: mgbagur@ugr.es

Web-orria: http://fqm232.ugr.es/

ANALISIS EN ALIMENTACION Y MEDIOAMBIENTE

Ikertzaileak

Laguntzaileak

beta Espezialitate nagusiak (top 10) Argitalpenetatik lortua help
Argitalpenetatik lortua

Erakusten diren espezialitate tematikoak adimen artifizialeko ereduen aplikazioaren bidez lortu dira, Hercules Proiektuaren ondorioz lortuak.

Zerrendak akatsak izan ditzake. Ebaluazio eta hobekuntza fasean. Komunitatearen iradokizunak biltzeko partekatua.

  1. Analytical Chemistry (Chemistry) Iragazkia
  2. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Iragazkia
  3. Spectroscopy (Chemistry) Iragazkia
  4. Clinical Biochemistry (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Iragazkia
  5. Instrumentation and Detectors (Physics and Astronomy) Iragazkia
  6. Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Iragazkia
  7. General Chemical Engineering (Chemical Engineering) Iragazkia
  8. Biochemistry (Chemistry) Iragazkia
  9. Biochemistry (medical) (Medicine) Iragazkia
  10. General Agricultural and Biological Sciences (Agricultural and Biological Sciences) Iragazkia