CRISTINA
SAMANIEGO SÁNCHEZ
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
ROSA MARÍA
BLANCA HERRERA
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publications by the researcher in collaboration with ROSA MARÍA BLANCA HERRERA (9)
2023
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Bioactive compounds in Spanish extra virgin olive oils: Migration and stability according to the culinary technique used
Food Research International, Vol. 172
2021
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Migration of avocado virgin oil functional compounds during domestic cooking of eggplant
Foods, Vol. 10, Núm. 8
2018
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Use of iso 5495:2009 to determine sensory preferences of consumers of spanish red wines with designation of origin
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 69, Núm. 4, pp. 334-341
2015
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Rhum-Ron-Rum: Technology and Tradition
Encyclopedia of Food and Health (Elsevier Inc.), pp. 618-627
2014
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HPLC Method and Antioxidant Activity for Bioactive Component Determination of Lycopersicon esculentum Mill. Varieties from a Coastal Area of Southern Spain
Food Analytical Methods, Vol. 7, Núm. 3, pp. 660-668
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Metodología multimedia para el aprendizaje de enseñanzas prácticas del Departamento de Nutrición y Bromatología (PID 11-81)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada: Vol. 3 (Editorial Universidad de Granada), pp. 48-60
2012
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Planificación del estudio de viabilidad en ciencia y tecnología de los alimentos. Coordinación de actividades multidisciplinares académicamente dirigidas (PID 08-64)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada.: Vol. 1 (Editorial Universidad de Granada), pp. 321-330
2011
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The influence of domestic culinary processes on the Trolox Equivalent Antioxidant Capacity of green tea infusions
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 24, Núm. 1, pp. 79-86
2010
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Perfil del farmacéutico en el ámbito de la nutrición a nivel europeo
Ars pharmaceutica, Vol. 51, Núm. 1, pp. 435-442