Publicaciones en las que colabora con ELENA MARÍA PLANELLS DEL POZO (30)

2007

  1. Experimental data on chronic magnesium deficiency

    New Perspectives in Magnesium Research: Nutrition and Health (Springer London), pp. 104-116

  2. Vitaminas B y homocisteína en la insuficiencia renal crónica

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 22, Núm. 6, pp. 661-671

2003

  1. Assessment of thiamin (vitamin B1) and riboflavin (vitamin B2) status in an adult Mediterranean population

    British Journal of Nutrition, Vol. 90, Núm. 3, pp. 661-666

  2. Vitamins B6 and B12 and folate status in an adult mediterranean population

    European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 57, Núm. 6, pp. 777-785

2002

  1. Jamón: Denominaciones de Origen

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 167, pp. 71-76

2001

  1. Alcohol consumption and academic performance in a population of Spanish high school students

    Journal of Studies on Alcohol, Vol. 62, Núm. 6, pp. 741-744

  2. El cacao como fuente de magnesio

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 20, Núm. 163, pp. 71-74

  3. Estudio comparativo de la cantidad y la calidad de la grasa en distintas carnes de consumo habitual

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 20, Núm. 1, pp. 141-150

2000

  1. Effect of magnesium deficiency on enterocyte Ca, Fe, Cu, Zn, Mn and Se content

    Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 56, Núm. 3, pp. 217-222

  2. Influence of magnesium deficiency on the bioavailability and tissue distribution of iron in the rat

    Journal of Nutritional Biochemistry, Vol. 11, Núm. 2, pp. 103-108

  3. Magnesio

    Ars pharmaceutica, Vol. 41, Núm. 1, pp. 91-100

  4. Origen de la deficiencia de magnesio en la población actual

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 19, Núm. 3, pp. 159-165

1999

  1. Ability of a cocoa product to correct chronic Mg deficiency in rats

    International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 69, Núm. 1, pp. 52-60

  2. Magnesium-Manganese Interactions Caused by Magnesium Deficiency in Rats

    Journal of the American College of Nutrition, Vol. 18, Núm. 5, pp. 475-480