LUCÍA
OLMO GARCÍA
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
ROMINA PAULA
MONASTERIO
Researcher in the period 2022-2024
Publications by the researcher in collaboration with ROMINA PAULA MONASTERIO (7)
2023
-
Assessing the RP-LC-MS-Based Metabolic Profile of Hass Avocados Marketed in Europe from Different Geographical Origins (Peru, Chile, and Spain) over the Whole Season
Plants, Vol. 12, Núm. 16
-
Characterization of the Polar Profile of Bacon and Fuerte Avocado Fruits by Hydrophilic Interaction Liquid Chromatography-Mass Spectrometry: Distribution of Non-structural Carbohydrates, Quinic Acid, and Chlorogenic Acid between Seed, Mesocarp, and Exocarp at Different Ripening Stages
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 71, Núm. 14, pp. 5674-5685
2022
-
Implementación del Aprendizaje Basado en Proyectos en la enseñanza de Química Analítica: Un caso práctico
Educar para transformar: Innovación pedagógica, calidad y TIC en contextos formativos (Dykinson), pp. 2836-2846
-
¿Cómo afrontar la enseñanza de la Calibración Metodológica en Química Analítica?: Visión compartida por distintas docentes del área
Educar para transformar: Innovación pedagógica, calidad y TIC en contextos formativos (Dykinson), pp. 2913-2920
2019
-
Characterization of New Olive Fruit Derived Products Obtained by Means of a Novel Processing Method Involving Stone Removal and Dehydration with Zero Waste Generation
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 67, Núm. 33, pp. 9295-9306
-
Compuestos fenólicos y otros compuestos bioactivos del aceite de oliva: ¿Por qué es importante cuantificarlos correctamente?
Las bondades del consumo de aceite de oliva virgen (Universidade de Vigo), pp. 39-56
2017
-
Phenolic Compounds Profiling of Virgin Olive Oils from Different Varieties Cultivated in Mendoza, Argentina, by Using Liquid Chromatography-Mass Spectrometry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 65, Núm. 37, pp. 8184-8195