Departamento
NUTRICIÓN Y BROMATOLOGÍA
Artículos (10) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1992
-
Cadmium Levels in Food and Feed Crops, Determined by Electrothermal Atomic Absorption Spectrometry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 9, pp. 1631-1633
-
Comparative study by gas chromatography-mass spectrometry of methods for the extraction of sulfur compounds in Allium cepa L.
Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 4, pp. 305-308
-
Control sanitario de alimentos ultracongelados en la CE
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 237, pp. 43-46
-
Course and prognostic value of nutritional parameters in chronic bronchitis
Revista clínica española, Vol. 190, Núm. 1, pp. 5-8
-
Determination of Arsenic in Fish by Hydride Generation Atomic Absorption Spectrometry
Journal of Analytical Toxicology, Vol. 16, Núm. 3, pp. 169-171
-
Determination of hydroxymethylfurfural in baby cereals by high performance liquid chromatography
Journal of Liquid Chromatography, Vol. 15, Núm. 14, pp. 2551-2559
-
High performance liquid chromatography determination of furanic compounds in commercial brandies and caramels
Journal of Liquid Chromatography, Vol. 15, Núm. 3, pp. 513-524
-
Microwave dissolution for the determination of mercury in fish by cold vapour atomic absorption spectrometry
Analytica Chimica Acta, Vol. 257, Núm. 1, pp. 155-158
-
New spectrophotometric method for measuring hydroxymethylfurfural in powdered milk
Journal of Dairy Research, Vol. 59, Núm. 2, pp. 225-228
-
Valoración de la situación nutricional de pacientes con insuficiencia renal crónica en hemodiálisis mediante proteínas de intercambio rápido.
Nutricion Hospitalaria, Vol. 7, Núm. 1, pp. 52-57