Artículos (10) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1992

  1. Cadmium Levels in Food and Feed Crops, Determined by Electrothermal Atomic Absorption Spectrometry

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 9, pp. 1631-1633

  2. Comparative study by gas chromatography-mass spectrometry of methods for the extraction of sulfur compounds in Allium cepa L.

    Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 4, pp. 305-308

  3. Control sanitario de alimentos ultracongelados en la CE

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 237, pp. 43-46

  4. Course and prognostic value of nutritional parameters in chronic bronchitis

    Revista clínica española, Vol. 190, Núm. 1, pp. 5-8

  5. Determination of Arsenic in Fish by Hydride Generation Atomic Absorption Spectrometry

    Journal of Analytical Toxicology, Vol. 16, Núm. 3, pp. 169-171

  6. Determination of hydroxymethylfurfural in baby cereals by high performance liquid chromatography

    Journal of Liquid Chromatography, Vol. 15, Núm. 14, pp. 2551-2559

  7. High performance liquid chromatography determination of furanic compounds in commercial brandies and caramels

    Journal of Liquid Chromatography, Vol. 15, Núm. 3, pp. 513-524

  8. Microwave dissolution for the determination of mercury in fish by cold vapour atomic absorption spectrometry

    Analytica Chimica Acta, Vol. 257, Núm. 1, pp. 155-158

  9. New spectrophotometric method for measuring hydroxymethylfurfural in powdered milk

    Journal of Dairy Research, Vol. 59, Núm. 2, pp. 225-228

  10. Valoración de la situación nutricional de pacientes con insuficiencia renal crónica en hemodiálisis mediante proteínas de intercambio rápido.

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 7, Núm. 1, pp. 52-57