Publicaciones (11) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1992

  1. Cadmium Levels in Food and Feed Crops, Determined by Electrothermal Atomic Absorption Spectrometry

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 9, pp. 1631-1633

  2. Comparative study by gas chromatography-mass spectrometry of methods for the extraction of sulfur compounds in Allium cepa L.

    Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 4, pp. 305-308

  3. Control sanitario de alimentos ultracongelados en la CE

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 237, pp. 43-46

  4. Course and prognostic value of nutritional parameters in chronic bronchitis

    Revista clínica española, Vol. 190, Núm. 1, pp. 5-8

  5. Determination of Arsenic in Fish by Hydride Generation Atomic Absorption Spectrometry

    Journal of Analytical Toxicology, Vol. 16, Núm. 3, pp. 169-171

  6. Determination of hydroxymethylfurfural in baby cereals by high performance liquid chromatography

    Journal of Liquid Chromatography, Vol. 15, Núm. 14, pp. 2551-2559

  7. Garantías sanitarias y libre circulación de alimentos de fabricación industrial en la C.E.

    Universidad de Granada

  8. High performance liquid chromatography determination of furanic compounds in commercial brandies and caramels

    Journal of Liquid Chromatography, Vol. 15, Núm. 3, pp. 513-524

  9. Microwave dissolution for the determination of mercury in fish by cold vapour atomic absorption spectrometry

    Analytica Chimica Acta, Vol. 257, Núm. 1, pp. 155-158

  10. New spectrophotometric method for measuring hydroxymethylfurfural in powdered milk

    Journal of Dairy Research, Vol. 59, Núm. 2, pp. 225-228

  11. Valoración de la situación nutricional de pacientes con insuficiencia renal crónica en hemodiálisis mediante proteínas de intercambio rápido.

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 7, Núm. 1, pp. 52-57