Capítulos de Libro (20) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2014

  1. Actividades del Centenario de la creación de los estudios de química en la Universidad de Granada

    Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 583-596

  2. Algunas notas biográficas sobre Fermín Capitán García (1920-2006)

    Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 238-253

  3. CO-12 Applicability of advanced separation techniques in combination with different detection systems to forensic analysis

    I Congreso Nacional Multidisciplinar de Jóvenes Investigadores: libro de Actas : Facultad de Ciencias, Universidad de Granada 19, 20 y 21 de febrero de 2014 (Asociación de Investigadores Extranjeros (AINVEX)), pp. 35-42

  4. CO-19 Estudio de la Actividad Biológica de CETUXIMAB mediante ELISA

    I Congreso Nacional Multidisciplinar de Jóvenes Investigadores: libro de Actas : Facultad de Ciencias, Universidad de Granada 19, 20 y 21 de febrero de 2014 (Asociación de Investigadores Extranjeros (AINVEX)), pp. 61-68

  5. Characterization of nutraceuticals and their metabolic profile

    Nutraceuticals and Functional Foods: Natural Remedy (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 19-40

  6. Cooperative learning at the Analytical Chemistry laboratory

    II Congreso Internacional de Innovación Docente. CIID: Murcia, 20 y 21 de febrero de 2014 (Universidad de Murcia), pp. 850-859

  7. Determination of avocado fruit metabolites by UHPLC–MS complementarity with other analytical platforms

    Ultra Performance Liquid Chromatography Mass Spectrometry: Evaluation and Applications in Food Analysis (CRC Press), pp. 175-212

  8. El emplazamiento de los estudios de químicas en Granada

    Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 163-197

  9. From Wastes To Added Value By-Products: An Overview On Chemical Composition And Healthy Properties Of Bioactive Compounds Of Olive Oil Chain By-Products

    Virgin Olive Oil: Production, Composition, Uses and Benefits for Man (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 301-334

  10. Fruits and Fruit Processing

    ADVANCES IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION (SCRIVENER PUBLISHING LLC), pp. 133-151

  11. Innovación en la docencia de Química Analítica Avanzada (PID 07-01-11)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 137-147

  12. Juan de Dios López González, rector de la Universidad de Granada

    Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 347-380

  13. Los estudios de química en la Universidad de Granada. Panorama histórico

    Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 225-236

  14. Marine pollution: Types, environmental significance and pollution control

    Marine Pollution: Types, Environmental Significance and Management Strategies (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 113-195

  15. Mejora en el aprendizaje del laboratorio de Química Analítica con el apoyo de herramientas TIC: iniciación al autoaprendizaje (PID 12-140)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 723-737

  16. Phenolic compounds and saponins in plants grown under different irrigation regimes

    Polyphenols in Plants: Isolation, Purification and Extract Preparation (Elsevier Inc.), pp. 37-52

  17. Polyphenols from the mediterranean diet: Structure, analysis and health evidence

    Occurrences, Structure, Biosynthesis, and Health Benefits Based on Their Evidences of Medicinal Phytochemicals in Vegetables and Fruits (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 141-209

  18. Reseña histórica del Departamento de Química Analítica de la Universidad de Granada

    Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 409-418

  19. Transformations of Food Flavor Due to Industrially Processing of Elaboration

    ADVANCES IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION (SCRIVENER PUBLISHING LLC), pp. 279-319

  20. UHPLC–MS in virgin olive oil analysis an evolution toward the rationalization and speed of analytical methods

    Ultra Performance Liquid Chromatography Mass Spectrometry: Evaluation and Applications in Food Analysis (CRC Press), pp. 213-214