Saila
QUÍMICA ANALÍTICA
Liburu kapituluak (20) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak
2014
-
Actividades del Centenario de la creación de los estudios de química en la Universidad de Granada
Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 583-596
-
Algunas notas biográficas sobre Fermín Capitán García (1920-2006)
Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 238-253
-
CO-12 Applicability of advanced separation techniques in combination with different detection systems to forensic analysis
I Congreso Nacional Multidisciplinar de Jóvenes Investigadores: libro de Actas : Facultad de Ciencias, Universidad de Granada 19, 20 y 21 de febrero de 2014 (Asociación de Investigadores Extranjeros (AINVEX)), pp. 35-42
-
CO-19 Estudio de la Actividad Biológica de CETUXIMAB mediante ELISA
I Congreso Nacional Multidisciplinar de Jóvenes Investigadores: libro de Actas : Facultad de Ciencias, Universidad de Granada 19, 20 y 21 de febrero de 2014 (Asociación de Investigadores Extranjeros (AINVEX)), pp. 61-68
-
Characterization of nutraceuticals and their metabolic profile
Nutraceuticals and Functional Foods: Natural Remedy (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 19-40
-
Cooperative learning at the Analytical Chemistry laboratory
II Congreso Internacional de Innovación Docente. CIID: Murcia, 20 y 21 de febrero de 2014 (Universidad de Murcia), pp. 850-859
-
Determination of avocado fruit metabolites by UHPLC–MS complementarity with other analytical platforms
Ultra Performance Liquid Chromatography Mass Spectrometry: Evaluation and Applications in Food Analysis (CRC Press), pp. 175-212
-
El emplazamiento de los estudios de químicas en Granada
Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 163-197
-
From Wastes To Added Value By-Products: An Overview On Chemical Composition And Healthy Properties Of Bioactive Compounds Of Olive Oil Chain By-Products
Virgin Olive Oil: Production, Composition, Uses and Benefits for Man (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 301-334
-
Fruits and Fruit Processing
ADVANCES IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION (SCRIVENER PUBLISHING LLC), pp. 133-151
-
Innovación en la docencia de Química Analítica Avanzada (PID 07-01-11)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 137-147
-
Juan de Dios López González, rector de la Universidad de Granada
Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 347-380
-
Los estudios de química en la Universidad de Granada. Panorama histórico
Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 225-236
-
Marine pollution: Types, environmental significance and pollution control
Marine Pollution: Types, Environmental Significance and Management Strategies (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 113-195
-
Mejora en el aprendizaje del laboratorio de Química Analítica con el apoyo de herramientas TIC: iniciación al autoaprendizaje (PID 12-140)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 723-737
-
Phenolic compounds and saponins in plants grown under different irrigation regimes
Polyphenols in Plants: Isolation, Purification and Extract Preparation (Elsevier Inc.), pp. 37-52
-
Polyphenols from the mediterranean diet: Structure, analysis and health evidence
Occurrences, Structure, Biosynthesis, and Health Benefits Based on Their Evidences of Medicinal Phytochemicals in Vegetables and Fruits (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 141-209
-
Reseña histórica del Departamento de Química Analítica de la Universidad de Granada
Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 409-418
-
Transformations of Food Flavor Due to Industrially Processing of Elaboration
ADVANCES IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION (SCRIVENER PUBLISHING LLC), pp. 279-319
-
UHPLC–MS in virgin olive oil analysis an evolution toward the rationalization and speed of analytical methods
Ultra Performance Liquid Chromatography Mass Spectrometry: Evaluation and Applications in Food Analysis (CRC Press), pp. 213-214