Liburu kapituluak (20) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

2014

  1. Actividades del Centenario de la creación de los estudios de química en la Universidad de Granada

    Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 583-596

  2. Algunas notas biográficas sobre Fermín Capitán García (1920-2006)

    Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 238-253

  3. CO-12 Applicability of advanced separation techniques in combination with different detection systems to forensic analysis

    I Congreso Nacional Multidisciplinar de Jóvenes Investigadores: libro de Actas : Facultad de Ciencias, Universidad de Granada 19, 20 y 21 de febrero de 2014 (Asociación de Investigadores Extranjeros (AINVEX)), pp. 35-42

  4. CO-19 Estudio de la Actividad Biológica de CETUXIMAB mediante ELISA

    I Congreso Nacional Multidisciplinar de Jóvenes Investigadores: libro de Actas : Facultad de Ciencias, Universidad de Granada 19, 20 y 21 de febrero de 2014 (Asociación de Investigadores Extranjeros (AINVEX)), pp. 61-68

  5. Characterization of nutraceuticals and their metabolic profile

    Nutraceuticals and Functional Foods: Natural Remedy (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 19-40

  6. Cooperative learning at the Analytical Chemistry laboratory

    II Congreso Internacional de Innovación Docente. CIID: Murcia, 20 y 21 de febrero de 2014 (Universidad de Murcia), pp. 850-859

  7. Determination of avocado fruit metabolites by UHPLC–MS complementarity with other analytical platforms

    Ultra Performance Liquid Chromatography Mass Spectrometry: Evaluation and Applications in Food Analysis (CRC Press), pp. 175-212

  8. El emplazamiento de los estudios de químicas en Granada

    Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 163-197

  9. From Wastes To Added Value By-Products: An Overview On Chemical Composition And Healthy Properties Of Bioactive Compounds Of Olive Oil Chain By-Products

    Virgin Olive Oil: Production, Composition, Uses and Benefits for Man (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 301-334

  10. Fruits and Fruit Processing

    ADVANCES IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION (SCRIVENER PUBLISHING LLC), pp. 133-151

  11. Innovación en la docencia de Química Analítica Avanzada (PID 07-01-11)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 137-147

  12. Juan de Dios López González, rector de la Universidad de Granada

    Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 347-380

  13. Los estudios de química en la Universidad de Granada. Panorama histórico

    Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 225-236

  14. Marine pollution: Types, environmental significance and pollution control

    Marine Pollution: Types, Environmental Significance and Management Strategies (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 113-195

  15. Mejora en el aprendizaje del laboratorio de Química Analítica con el apoyo de herramientas TIC: iniciación al autoaprendizaje (PID 12-140)

    Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 723-737

  16. Phenolic compounds and saponins in plants grown under different irrigation regimes

    Polyphenols in Plants: Isolation, Purification and Extract Preparation (Elsevier Inc.), pp. 37-52

  17. Polyphenols from the mediterranean diet: Structure, analysis and health evidence

    Occurrences, Structure, Biosynthesis, and Health Benefits Based on Their Evidences of Medicinal Phytochemicals in Vegetables and Fruits (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 141-209

  18. Reseña histórica del Departamento de Química Analítica de la Universidad de Granada

    Un siglo de estudios de química en Granada: (1913-2013) (Universidad de Granada), pp. 409-418

  19. Transformations of Food Flavor Due to Industrially Processing of Elaboration

    ADVANCES IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION (SCRIVENER PUBLISHING LLC), pp. 279-319

  20. UHPLC–MS in virgin olive oil analysis an evolution toward the rationalization and speed of analytical methods

    Ultra Performance Liquid Chromatography Mass Spectrometry: Evaluation and Applications in Food Analysis (CRC Press), pp. 213-214