Titulación conjunta de grado en nutrición humana y dietética y ciencia y tecnología de los alimentos (PID 12-132)
- Arrebola Vargas, F. J.
- Artacho Martín-Lagos, R.
- Bailon Moreno, R.
- Benítez Rodríguez, R.
- Blanca Herrera, R. M.
- Boulaiz Tassi, H.
- Cabrera Vique, C.
- Aguilera García, C. M.
- Cruz Lopez, O. M.
- Del Moral García, A.
- Diaz Castro, J.
- Diaz Saez, V.
- Giménez Martínez, R.
- Girón González, M. D.
- Guadix Escobar, A.
- López Gª De La Serrana, H.
- Muñoz Alférez, Mª J.
- Llamas Company, I.
- Mesa Garcia, Mª. D.
- Morillas Marquez, F.
- Navarro Alarcón, M.
- Ocaña Peinado, F.
- Olalla Herrera, M.
- Orte Gutierrez, A.
- Porres Foulquie, J. M.
- Pulido Regadera, A.
- Quesada Granados, J. J.
- Rivas Velasco, A. M.
- Ruedas Rama, M. J.
- Rufián Henares, J. Á.
- Ruiz López, M. D.
- Sanchez Garcia, A.
- Sanchez Gonzalez, C.
- Talavera Rodriguez, E. M.
- Vicaria Rivillas, J. M.
- Mostrar todos os autores +
Editorial: Editorial Universidad de Granada ; Universidad de Granada
ISBN: 978-84-338-5818-4
Ano de publicación: 2015
Páxinas: 324-337
Tipo: Capítulo de libro