ANTONIO
MARTÍNEZ FÉREZ
CATEDRÁTICO DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con ANTONIO MARTÍNEZ FÉREZ (8)
2018
-
Development and stability evaluation of water-in-edible oils emulsions formulated with the incorporation of hydrophilic Hibiscus sabdariffa extract
Food Chemistry, Vol. 260, pp. 200-207
-
Oligosaccharides From Colostrum and Dairy By-Products: Determination, Enrichment, and Healthy Effects
Studies in Natural Products Chemistry (Elsevier B.V.), pp. 157-178
2017
-
A focus on advanced physico-chemical processes for olive mill wastewater treatment
Separation and Purification Technology, Vol. 179, pp. 161-174
2016
-
Properties and applications of polysaccharide green polymer composites for antibacterial and anti-fogging coatings in food
Green Polymer Composites Technology: Properties and Applications (CRC Press), pp. 31-47
2015
-
Analysis of the concentration polarization and fouling dynamic resistances under reverse osmosis membrane treatment of olive mill wastewater
Journal of Industrial and Engineering Chemistry, Vol. 31, pp. 132-141
-
Technical optimization of an integrated UF/NF pilot plant for conjoint batch treatment of two-phase olives and olive oil washing wastewaters
Desalination, Vol. 364, pp. 82-89
2012
-
Planificación del estudio de viabilidad en ciencia y tecnología de los alimentos. Coordinación de actividades multidisciplinares académicamente dirigidas (PID 08-64)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada.: Vol. 1 (Editorial Universidad de Granada), pp. 321-330
2009
-
Coordinación de actividades académicamente dirigidas en asignaturas de Ciencia y Tecnología de los Alimentos: experiencia preliminar
1.as Jornadas andaluzas de innovación docente universitaria: 2 y 3 de diciembre de 2009, Córdoba