MANUEL
OLALLA HERRERA
CATEDRÁTICO DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con MANUEL OLALLA HERRERA (6)
2017
-
Antioxidant, ACE-inhibitory and antimicrobial activity of fermented goat milk: Activity and physicochemical property relationship of the peptide components
Food and Function, Vol. 8, Núm. 8, pp. 2783-2791
2016
-
Subtropical fruits grown in Spain and elsewhere: A comparison of mineral profiles
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 48, pp. 34-40
2015
-
Phenolic compounds and antioxidant activity of Spanish commercial grape juices
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 38, pp. 19-26
2012
-
Planificación del estudio de viabilidad en ciencia y tecnología de los alimentos. Coordinación de actividades multidisciplinares académicamente dirigidas (PID 08-64)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada. (Editorial Universidad de Granada), pp. 321-330
2010
-
Perfil del farmacéutico en el ámbito de la nutrición a nivel europeo
Ars pharmaceutica, Vol. 51, Núm. 1, pp. 435-442
2002
-
Application of artificial aging techniques to samples of rum and comparison with traditionally aged rums by analysis with artificial neural nets
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 6, pp. 1470-1477